« terug naar gym

LH op vele fronten actief

21-03-2018 - Door: Gerda de Beer

De jongensselectie - foto aangeleverdTijdens de derde en laatste turnwedstrijd in Beverwijk heeft de jongensselectie van Lycurgus-Hygiëa hun competitieseizoen afgerond. Ook dit keer werden er een aantal medailles uitgereikt aan de LH-ers.

Zo was er goud voor Nick-Jasper Teris en Mees van Haaren en ging een zilveren medaille naar Melvin Seitner en Jivan Selij. Verder was er een bronzen plak voor Thijs Besteman.

Hoewel Melvin Seitner en Jivan Selij deze wedstrijd niet gewonnen hebben, was hun puntentotaal over de 3 wedstrijden wel voldoende om de beker in ontvangst te kunnen nemen voor het behalen van het rayonkampioenschap Zaanstreek-Waterland.

Daarnaast heeft de rhönradafdeling deelgenomen aan de districtswedstrijd in Den Helder. Zowel de pupillen vanaf niveau 10 als de toptalenten op het hoogste niveau streden om de medailles. Er waren voor LH eerste plekken voor Manja Kesselaar, Fiorella Bosch, Dalysha de Vries, Larissa Smit,Nora Iersel, Wytske Gabel en Shannon Wels.

Voor Chris Houtkooper was de wedstrijd bijzonder spannend omdat het voor haar ook een plaatsingswedstrijd was voor het NK. Ondanks een lelijke val bij het onderdeel rechtuit behaalde ze een mooi resultaat en een eerste plek.

Sociaal:
Open splash