« terug naar gym

Hard trainen word beloond,

05-02-2018 - Door: Miranda de Best

foto 27 en 28 januari aangeleverdIn het weekend van 27-28 januari was de tweede competitie wedstrijd in Wormer. De meiden van Turncademy hadden kei hard getraind en dat is ook wel terug te zien. Met in totaal 3 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen medaille wat het een super weekend.

Zaterdagochtend was het de beurt aan Calina. Na haar blessure aan haar voet heeft ze zoveel mogelijk gedaan. En dat ging erg goed. Ze werd uiteindelijk negende. Zaterdagmiddag was de grootse groep aan de beurt. De junioren Sascha, Sabine, Luna & Jaimy gingen allemaal super goed en hadden zich verbeterd op alle toestellen. Sabine werd meer dan verdiend 1e en Sascha 4e. Luna liet super mooie oefeningen zien behalve haar brug is nog een aandachtspunt en werd hierdoor 21ste. Jaimy had veel last van haar rug en werd 16e . Faye pup 1 net nieuw in de selectie heeft super goed getraind en werd ook dik verdiend 1e.

Zondag ochtend was het de beurt voor de instap meiden. Zij hebben zich goed verbeterd en vooral in de d score. Fiene werd 16e en keri 17e. Deze meiden turnen ook pas sinds het begin van dit seizoen.

Faye ( jeugd 1) viel jammer genoeg 3x van de balk, maar doordat ze de rest bijna foutloos turnde werd ze alsnog tweede. De pupillen 2 meiden mochten aan het eind van het lange turnweekend en ze deden alles zo netjes, dat werd beloond voor Latisha met een gouden plek en brons voor Sarissa.

Zoë had haar 2de voorwedstrijd in de 3de divisie. Ze heeft er hard voor getraind maar helaas ging het niet helemaal goed. Haar brug lukte helaas niet maar ze heeft het geprobeerd. In de derde divisie wordt alles flink strenger gejureerd, het is niet gelukt om door te stromen naar de landelijke wedstrijden. Zoë kan zich nu volledig richten op het 2 wedstrijden eind mei. ‘

De meeste meisjes zijn doorgestoomd daar de volgende ronde. Dus het harde trainen gaat onverminderd door. Lijkt het je ook leuk bij ons komen trainen. Kom dan op woensdagmiddag kijken bij het recreatieturnen. Voor meer informatie mail naar turncademy@ziggo.nl of kijk op www.turncademy.nl of kijk op onze facebookpagina https://www.facebook.com/turncademy.

Sociaal:
Open splash