« terug naar gym

LH bezet podiumplekken bij turncompetitie

29-01-2018 - Door: Gerda de Beer

LH deelnemers - foto aangleverdDe jongens, meisjes- en damesselectie van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa hebben hun tweede wedstrijd gehad. Er werd niet alleen gestreden om de podiumplekken maar ook om het puntentotaal omdat die van belang zijn om door te kunnen stromen naar de regiokampioenschappen.

Een speciale felicitatie is er voor Nikki van Ederen. Zij stond op haar verjaardag voor het eerst op het podium en behaalde een mooie zilveren medaille.

Daarnaast was er een gouden medaille voor Tess Wouda en Marit Bruijns. Beide dames staan er halverwege de competitie goed voor richting het rayonkampioenschap. Verder was er een tweede plek voor Melissa van Smirren, Karlijn Tabak en Selena Stam. Jade Broerse werd derde en ook Tessa Wilbrink en Mare van den Dongen stonden bij het podium met een medaille.

Bij de jongens zijn alle deelnemers zelfs binnen de top vijf van hun niveau geëindigd en waren er medailles voor Jivan Selij en Michel Köller (goud), Nick-Jasper Teris en Melvin Seitner (zilver). De selectiejongens van LH en selectiejongens van Swift uit Assendelft trainen sinds dit jaar gezamenlijk maar komen nog individueel op de wedstrijden uit.

Sociaal:
Open splash