« terug naar gym

Gymnastiekvereniging CCO

26-06-2017 - Door: Dania Vos
Het Open Kampioenschap West Nederland Acrogym.

Podium Kyara Stam Hai Yan Flier en Finette Jansen 2e plaats - foto aangeleverd.In het weekend van 24 en 25 juni vonden in Beverwijk de jaarlijkse "Open Kampioenschappen West Nederland" plaats. Een door het district georganiseerd wedstrijdweekend voor de Acrobatische Sportgymnastiek. De gymnastiekvereniging CCO Zaandam was ook dit jaar weer aanwezig en heeft met haar gymnasten mooie prestaties neergezet.

Dubbel Salto Wietske van Blokland, Alinde Scholten en Luna Mulderij - foto aangeleverdZaterdag kwam het damestrio Wietske van Blokland, Alinde Scholten en Luna Mulderij in actie en behaalde in het B-niveau de 1e plaats met hun dynamische oefening en een 3e plaats met hun balans oefening. De zaterdag werd afgesloten met een gala-avond waar diverse verenigingen een groepsoefening laten zien. CCO deed daaraan mee met een demo-oefening onder leiding van Kyara Stam. Zij gingen naar huis met een mooie 5e plaats.

Zondagochtend nam het damespaar Floor Bleeker en Liv Jansma het goud in ontvangst na een prachtige oefening in het D-niveau, Maaike Suurmeijer en Faye van 't Slot eindigde met hun score in dezelfde categorie op een mooie 5de plaats.

Zondagmiddag werd door het dames trio Kyara Stam, Hai Yan Flier en Finette Jansen met hun dynamische oefening een 3e plaats behaald in het C-niveau. Evelien Hotting en Janelle en Amaia Fernand behaalde een 2e plaats in het D-niveau dames trio.

Sociaal:
Open splash