« terug naar gym

G.V. Kwiek schittert met groepsdemo ‘Facebook’ op OKWN!

26-06-2017 - Door: Marit Kramer

Kwiek demoploeg met thema Facebook - foto aangeleverd.jAfgelopen weekend vond voor de 21ste keer het Open Kampioenschap van West-Nederland Acrogym plaats in Beverwijk. De organisatie was in handen van District MidWest en totaal waren er 23 deelnemende verenigingen uit het gehele land.

Naast de traditionele dag-wedstrijd voor acrogym teams, organiseert district MidWest op de zaterdagavond een gala-avond. Verenigingen kunnen zich inschrijven met een groepsdemo. Kwiek heeft dit jaar gekozen voor een groepsdemo met het thema ‘Facebook’. 39 gymnasten, van zowel de acro- als de turn-afdeling, gingen de wedstrijdvloer op voor een geheel eigentijdse groepsoefening met passende muziek van ondermeer Justin Bieber ‘can’t stop the feeling’ en American Authors ‘The Best Day of my life’.

Keetie Fabienne en Roos met hun bronzen medaille en hun teamgenoten - foto aangeleverd.De gymnasten brachten het thema tot leven met ‘Apple’-mobieltjes en ‘Facebook’-duimen. De duimen van de jury gingen uiteindelijk omhoog en de prestaties van de gymnasten werden beloond met een prachtige 3e plaats! Kwiek hoopt een jaarlijks vervolg te geven aan dit initiatief. Tijdens de dag-wedstrijden was er een gouden medaille voor Mette de Jong, Jennifer Hensbroek en Sarissa Bus bij de D-junioren en een bronzen medaille voor Keetie Mooijer, Fabienne Plat en Roos Boon bij de E-instap.

Het wedstrijdseizoen van Kwiek is hiermee op fantastische wijze afgesloten. Voor wie nieuwsgierig is naar de trainingen van de acro- en turn-afdeling, surf naar www.kwiekwormer.nl voor de trainingstijden en tarieven van Kwiek

Sociaal:
Open splash