« terug naar biljarten

Biljartteam Palmboom 1 kampioen Louis Roekens competitie.

29-04-2018 - Door: Co Filmer

De winnaars - foto aangeleverd.Het achtentwintigste seizoen van de Louis Roekens biljartcompetitie 2017-2018 is gewonnen door het biljartteam Palmboom 1 uit Krommenie, tweede werd Guisveld uit Zaandijk en derde De Soos uit Uitgeest.

Op vijfentwintig april 2018 werd de eindvergadering gehouden bij het winnende team. Frits de Wit wedstrijdleider van De Palmboom had de centrale ruimte inclusief koffiebar geregeld en ontving daar de eerste en tweede wedstrijdleiders. Tijdens de geserveerde koffie opende voorzitter Peter Dekker de vergadering en verzocht een minuut stilte aangaande het overlijden van oud voorzitter Joop Marinus.

De voorzitter vond het een goed en spannend seizoen omdat de beslissing pas in de laatste wedstrijden viel met een verschil van maar 4 punten met nummer twee. Hierna presenteerde wedstrijdsecretaris Co Filmer een gefaseerd overzicht waaruit bleek dat meerdere verenigingen door hun resultaat stuivertje wisselden om een kopplaats te veroveren in het seizoen 2017 / 2018.

In de pauze werden we getrakteerd op een drankje en een hapje, keurig geserveerd door vriendelijk personeel van De Palmboom, hartelijk dank hiervoor.

Gerard Neelen (R op foto) wedstrijdleider BVK winnaar van het vorige seizoen kon na de pauze de fel begeerde wisseltrofee aan een verheugde Frits de Wit overhandigen, tevens een trofee uitgereikt door de voorzitter voor de prijzenkast van de Palmboom. De secretaris deed ook nog een duit in het zakje door een enveloppe met kampioensbonus te overhandigen.

Tijdens de rondvraag ontstond een levendige discussie aangaande een aantal zaken en werden de puntjes op de i gezet.

Elf teams namen weer deel aan deze competitie, A3 en Forbo uit Assendelft, BVK en Palmboom 1 en 2 uit Krommenie, Hille Centrum en Amandelbloesem uit Wormerveer, Guisveld en ADM uit Zaandijk, Saenden uit Zaandam en de Soos uit Uitgeest. Het leuke van deze competitie is dat de spelers veel meer andere tegenstanders tegen komen dan alleen bij de eigen vereniging. Op naar het negenentwintigste seizoen.

Mocht uw vereniging ook willen meespelen in de Louis Roekens competitie neem dan contact op met C. Filmer 075-6210023 of caj.filmer@planet.nl

Sociaal:
Open splash