« terug naar atletiek

Het seizoen voor de training in de bossen en duinen is weer begonnen.

03-04-2018 - Door: Rob Velt

Loopgroep Zaanstreek - foto aangeleverdWil jij ook veilig en gezellig in een sociale hardloopgroep in de bossen en duinen onder leiding van ervaren trainers hardlopen? Loopgroep Zaanstreek nodigt je van harte uit om op dinsdagavond 17 april a.s. om 19.15 uur met ons mee te lopen.

Wij verzamelen ons op het aan de Rijksstraatweg gelegen parkeerterrein bij camping Geversduin in Heemskerk/Castricum. Er wordt in verschillende groepen en verschillende snelheden gelopen. Dus iedereen kan meelopen, van beginnende tot gevorderde loper.
Vind jij het bij ons leuk, dan kun jij ook op de donderdagavond om 19.15 uur bij ons terecht in Buurthuis de Pelikaan in Krommenie en op zaterdagochtend om 09.30 uur bij de muziektent in het Agathepark in Krommenie.

Je kunt een maand gratis met ons mee lopen. Als je daarna lid wilt worden kan dat voor slechts €10,00 per maand. Wil jij meer weten over onze loopgroep, ga dan naar www.loopgroepzaanstreek.nl Denk er om dat een duinkaart verplicht is. Aan te schaffen via www.pwn.nl

Sociaal:
Open splash