« terug naar atletiek

AV Zaanland ontvangt 1000 euro van supermarktketen Lidl in Zaandam

14-09-2017 - Door: Een medewerker

Overhandiging van de cheque - foto aangeleverd.Gisteren ontving Johanna Bakker namens atletiek vereniging Zaanland een cheque van 1000 euro. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

Afwisseling en uitdaging atleten bevorderen
Johanna Bakker: “Binnen de vereniging lopen de G-atleten en jeugdatleten altijd zo'n 1000 meter in. Het is fijn als er ook afwisseling en uitdaging voor de atleten. Bijvoorbeeld een klauter/klim toestel voor de armen, of iets voor evenwicht. Met de bijdrage van Lidl kunnen we onze plannen daadwerkelijk uitvoeren’’. Supermarktmanager Johan overhandigde de cheque met veel plezier; “Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan de Lidl helpt lokaal actie en laten weten wat Lidl voor Zaandam kan betekenen. Het is geweldig om als plaatselijke supermarkt lokaal betrokken te zijn en te ondersteunen’’.

Lidl helpt lokaal
Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt Lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Alle winkels van Lidl doen mee, dit betekent dat er 412 keer 1000 euro beschikbaar is voor een goed initiatief in de buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

Sociaal:
Open splash