« terug naar atletiek

Zaterdag 9 september organiseert AV Zaanland de Zaankanterloop.

05-09-2017 - Door: Henk Vos
Een ideale voorbereiding op de Dam tot Damloop van 17 september.

Zaankanterloop = foto aangeleverdDe start vindt plaats om 19.00 uur op de atletiekbaan van AV Zaanland en de finish is ook op de atletiekbaan. Het nieuwe pad langs de Papenpadsloot maakt deel uit van het nieuwe parcours die je via deze link kunt bekijken. De deelnemers aan de 10 km lopen dezelfde ronde nogmaals.

Voor de jeugd is er een parcours van 1,5 km uitgezet, de start daarvan is om ca. 19:02 uur. Voor alle deelnemers is er na afloop een overheerlijk “Goemans” ijsje van ’t Zaanse Huisje. Of je nu een topprestatie wilt leveren of louter voor je plezier loopt, iedereen is welkom.

Voor nadere informatie zie onze website.

Voor-inschrijven voor de 5 en 10 km is mogelijk tot 9 september 12:00 uur bij Runnersworld, Gedempte Gracht 58, Zaandam.
Het inschrijfformulier vind je in het nieuwsblad De Zaankanter en bij Runnersworld. Voor de jeugdloop kan alleen op de dag zelf worden ingeschreven voor € 2,50. Na-inschrijven is mogelijk op de dag zelf in de kantine van AV Zaanland vanaf 17:30 uur. Bij voor-inschrijving zijn de kosten € 5,- en € 6,- voor resp. de 5 en 10km, bij na-inschrijving is dat resp. € 6,- en € 7,-.

Noteer ook alvast 8 oktober in je agenda, dan kun je deelnemen aan de 10e Zaanse Schansloop.

Sociaal:
Open splash