« terug naar volleybal

Zaanstad speelt zaterdag beslissende wedstrijd in playouts

19-03-2018 - Door: Eric Visch

foto Eric Visch - uit de wedstrijd Zaanstad-Inter Rijswijk van 12 nov 2017Na het net nipte verlies afgelopen zaterdag tegen Vallei Volleybal Prins - weliswaar met 3-0 maar alle drie de sets met twee punten verschil - speelt Zaanstad aanstaande zaterdag 24 maart de beslissende wedstrijd in de playouts tegen Inter Rijswijk.

Inzet van deze wedstrijd is handhaving in de eredivsie. Voor Rijswijk is winst noodzakelijk om kansen te behouden op lijfsbehoud. Voor Zaanstad is elke overwinning voldoende om zich te handhaven en eredivisievolleybal in Noord-Holland veilig te stellen. Een cruciaal duel dus voor beide ploegen.

Eerder dit seizoen speelden Zaanstad en Inter Rijswijk al drie keer tegen elkaar ... en drie keer werd het 3-2 voor Zaanstad. Een kraker van een wedstrijd zal het zaterdag sowieso worden waarbij we rekenen op de steun van heel veel publiek uit de Zaanstreek en omstreken.

De wedstrijd start zaterdag 24 maart om 20.00 uur in Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan. De toegang tot de wedstrijd is gratis.

Sociaal:
Open splash