« terug naar volleybal

Presentatie Zaanstad heren-1

07-09-2017 - Door: Eric Visch

Kampioensfoto Zaanstad heren 1 - foto Peter Seijmour.Na het zwaar bevochten kampioenschap in de topdivisie zal het eerste mannenteam van Zaanstad dit seizoen terugkeren in de nationale eredivisie volleybal.

Afgelopen twee jaar is onder leiding van Vincent Pirovano, Frank van den Outenaar en Marc Donker gebouwd aan een sterk regionaal georiënteerd team: een mix van jonge talenten doorgestroomd uit Zaanstd-heren-2 en oud-gedienden met eredivisie-ervaring. In vergelijking met vorig seizoen heeft Stephan Brokking afscheid genomen. Nieuw zijn Lars de Boer – overgekomen van Compaen – en Joris Berkhout die vorig seizoen vanuit het tweede zijn debuut al maakte in het eerste team.

Op zaterdag 9 september presenteert Zaanstad heren-1 zich in haar nieuwe shirts voor het eerst dit seizoen aan het publiek. Dat zal gebeuren als onderdeel van de Zaanstad Open Dag met vanaf 9 uur wedstrijden van alle teams. Om 16.30 zullen de spelers en staf voorgesteld worden aan het publiek, sponsoren en pers.

Om 20.00 volgt de wedstrijd van Zaanstad heren-1 tegen het ook in de eredivisie uitkomende TalentTeam. In de tussentijd speelt onder andere Zaanstad dames-1 tegen PDK Huizen en is er gelegenheid om bij praten. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom in Topsportcentrum De Koog!

Sociaal:
Open splash