« terug naar volleybal

Rabobank Volleybalschool Zaanstad gaat van start !

06-09-2017 - Door: Eric Visch

Rabobank Volleybalschool 2016-2017 -  Foto Eric VischOok in het seizoen 2017-2018 organiseert de Rabobank Volleybalschool op zondag trainingen voor enthousiast volleybaltalent uit de Zaanstreek en omgeving. We starten zondag 1 oktober met een proeftraining. We kunnen dan kijken of je past in een groep en jij kunt kijken of het je bij ons bevalt. Wat wij belangrijk vinden is naast volleybaltalent ook enthousiasme en motivatie.

De Rabobank Volleybalschool in de Zaanstreek is voor het eerst van start gegaan in het seizoen 2015-2016. Ieder jaar trainen er in totaal zo’n 35 tot 40 jongens en meiden in de leeftijd tussen 9 en 18 jaar van acht verschillende volleybalverenigingen in sporthal Zaanlands-West in Zaandam. De trainingen zijn aanvullend op de clubtrainingen met de nadruk op fysieke en technische aspecten van het volleybal. Afsluitend organiseren we elk jaar een beachvolleybalweekend.

De trainingen van de Rabobank Volleybalschool staan onder leiding van jonge talentvolle volleyballers die spelen in de hoogste teams van hun verenigingen. Spelers en speelsters die je dus zelf ook weer in actie kunt zien. De technische leiding van de trainingen is in handen van Vincent Pirovano, trainer van Zaanstad heren-1 en hoofdtrainer van beachvolleybalvereniging Silicium. Koos Klein – oud trainer van jeugd oranje – zorgt voor de opleiding en begeleiding van de trainers.

Met deze trainingen wil de Rabobank Volleybalschool het jeugdvolleybal een positieve impuls in Noord-Holland geven. Jonge talenten zijn bij de verenigingen vaak relatieve eenlingen en missen soms uitdaging. De zondagtrainingen kunnen een extra stimulans zijn in hun ontwikkeling en motivatie. Het enthousiasme dat de jongens en meiden opdoen nemen zij weer mee terug naar hun verenigingen. De kosten voor deelname bedragen € 150.

Wil je dit seizoen graag trainen bij de Rabobank Volleybalschool? Stuur dan een email naar rabovolleybalschool@vvzaanstad.nl. Meer informatie is te vinden op de website www.vvzaanstad.nl/volleybalschool.

Sociaal:
Open splash