« terug naar volleybal

Zaal puilt uit bij jeugdinstuif van Volleybal Vereniging Zaanstad

24-03-2014 - Door: Ineke Boon

Afgelopen zondag 16 maart organiseerde VV Zaanstad een volleybalinstuif in sporthal Zaanlands-West. In de ochtend begonnen de kinderen tussen 6-12 jaar. Er waren maar liefst 65 kinderen op de instuif afgekomen! Na een gezamenlijke warming-up hebben ze verschillende oefeningen gedaan en is er ook gesmashbald. Dit is een nieuwe, stoere sport en de kinderen waren erg enthousiast over dit spel. Smashbal is een volleybalspel waarbij je kunt scoren door de bal hard op de grond te slaan. En als kinderen één ding leuk vinden …..

De instuif werd begeleid door spelers en speelsters uit Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2. Met alle kinderen, ouders en topvolleyballers puilde de zaal uit! 's Middags waren de jongeren tussen 12-18 jaar aan de beurt. Hier waren 25 jongens en meiden op afgekomen. Na afloop hebben alle deelnemers een flesje AA en wat te eten meegekregen. Ze mogen ook nog een aantal keer gratis meetrainen.

Wil je meer weten over volleyballen en smashballen bij VV Zaanstad? Kijk op www.vvzaanstad.nl of stuur een email naar Masja Roovers (masja24@hotmail.com). Je mag drie keer gratis meetrainen. Misschien wordt volleybal wel jouw sport volgend seizoen!

Foto's: © Wolter van Eeken

Sociaal:
Open splash