« terug naar volleybal

Volleybal instuif voor Zaanse Jeugd bij VV Zaanstad

12-02-2014 - Door: Ineke Boon

Volleybalinstuif

Volleybal instuif voor Zaanse Jeugd bij VV Zaanstad
Zondag 16 maart organiseert Volleybal Vereniging Zaanstad een Volleybal Instuif voor alle Zaanse jeugd. Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd (6-12 jaar) is er van 10:00 tot 11:30 uur een clinic COOL MOVES VOLLEY en SMASHBAL. Smashbal is een nieuwe stoere balsport, vooral geschikt voor jongens! Op youtube staat ook een filmpje waarop te zien is hoe smashbal er uitziet.
Voor jongeren in de middelbare schoolleeftijd (12-18 jaar) is er een professionele volleybal clinic van 12:00-13:30 uur. Hier kunnen jongeren op een leuke manier proeven aan deze gezellige teamsport.
De instuif zal geleid worden door trainers en topvolleyballers van Zaanstad Heren 1 en 2 en Dames 1 en 2. De deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Ook de eigen jeugd van VV Zaanstad is van harte welkom. Aanmelden kan via zaanstadvolleybalinstuif@gmail.com o.v.v. naam en leeftijd of door een half uur van tevoren aanwezig te zijn in de kantine. De instuif zal plaatsvinden in de sporthal Zaanlands West, Nieuwendamstraat 4 in Zaandam. Komt allen!

Sociaal:
Open splash