« terug naar volleybal

Zaanstad Heren op dreef in beker

28-02-2012 - Door: een medewerker

Jeroen Nol van vv Zaanstad slaat de bal langs het blok van de tegenpartijNaast de spannende strijd in de Volleybal A-league strijdt het eerste Herenteam van VV Zaanstad succesvol mee in de nationale beker.

De Zaanstad mannen doen het naar behoren in die beker. Zij zijn doorgedrongen tot de laatste acht teams. In de 1/8 finales werd het eveneens in de A-League uitkomende Reflex uit Kampen met 0-3 aan de kant gezet. Woensdagavond – de schrikkeldag - speelt Zaanstad in de kwartfinale in sporthal De Bunt tegen 2de divisionist Sovoco uit Soest. Woensdag 29 februari: de kwartfinale tussen Zaanstad en Sovoco. Aanvang is om 20.30 uur, entree € 2,00.

In de competitie moest Zaanstad op bezoek bij Abiant Lycurgus. De nummer drie op de ranglijst wist onze streekgenoten met een gedecideerde 3-0 (25-20, 25-22 en 25-10) vanuit Groningen huiswaarts te sturen. In deze wedstrijd kwam Groninger Edson Felicissimo tot achttien scores voor zijn ploeg, tien meer dan Marijn van Gool die bij Zaanstad de meeste punten wist te scoren.

Voor Reflex en Zaanstad is de laatste wedstrijd op 3 maart beslissend voor deelname aan play – out of play – off. Zaanstad staat drie punten op Reflex voor en krijgt als laatste Prins VCV op bezoek, Reflex moet naar Fusion dat er in geslaagd is de hatelijke nul van de scorelijst te spelen na een 3-2 nederlaag bij Prins VCV.

X
Sociaal:
Van wijngaarden rechts Naar 123partyshop.nl
Open splash