« terug naar tennis

Autoservice Walraven Topspin Jeugdtoernooi

18-06-2018 - Door: Niels Drost

Poster.Van 30 juni 2018 tot en met 8 juli 2018 wordt er bij TV Westzijderveld weer het jaarlijkse Topspin Jeugdtoernooi gespeeld. Gedurende de week worden de wedstrijden voor de jeugd in “geel” en “groen” gespeeld. Op woensdagmiddag 4 juli 2018 is het Topspin Toppertjes toernooi voor de jongere kids in “oranje” en “rood”.

Inschrijven voor de jeugd in “geel” en “groen” kan via www.toernooi.nl tot 23 juni 2018. Voor de kids in “oranje” en “rood” kan er worden ingeschreven via www.tenniskids.nl tot 28 juni 2018.

Net als voorgaande jaren is er weer de strippenkaart voor alle deelnemers waarmee zij elke dag iets lekkers kunnen halen bij de bar. Ook gaat de poffertjespan weer aan, kunnen de kids geschminkt worden of kunnen ze een tijdelijke tattoo laten zetten.

Zaterdag 7 juli 2018 rond 17.00 uur zal ons trainersduo Davey Bergers & Wesley van Berkel een tennisclinic organiseren voor jong en oud. Aansluitend is er de overheerlijke BBQ waarvoor iedereen zich in de toernooiweek kan opgeven bij de wedstrijdleiding.

Een grote diversiteit aan clubs maakt het deelnemersveld interessant en leerzaam voor alle tenniskids. Dus geef je nu op voor deelname of kom gezellig langs op het Topspin Jeugdtoernooi bij TV Westzijderveld.

Sociaal:
Open splash