« terug naar tennis

Tennisvereniging Westzijderveld jeugd schittert in najaarscompetitie

29-10-2017 - Door: Wesley v Berkel

Het eerste mixteam 11 tm 17 jaar is kampioen geworden in de 3e klasse - foto aangeleverdDe najaarscompetitie begint de laatste jaren steeds populairder te worden bij verschillende tennisclubs uit de Zaanstreek. Bij de jeugd van Tennisvereniging Westzijderveld(TVW) was er dan ook genoeg animo om hieraan deel te nemen. Dit jaar deden er binnen Tennisvereniging Westzijderveld diverse jeugdteams mee. Hiervan zijn twee teams kampioen geworden.

Verenigings kampioenen - foto aangeleverdHet eerste mixteam (11 t/m 17 jaar) is kampioen geworden in de 3e klasse. Dit team bestaat uit de volgende spelers: Esmee de Jaeger, Nikki Veenstra, Kelsey Visser, Jerry van der Horst, Wesley Geerts en David van Dijk.

Het eerste jongensteam (10 t/m 14 jaar) is kampioen geworden in de 2e klasse. Dit team bestaat uit de volgende spelers: Pepijn Hoopman, Jordi Hendriks, Hidde Hoopman en Lennart Hagedoorn zondag.

Wesley van Berkel (trainer TVW): ‘’Het is mooi om te zien dat deze spelers worden beloond met het kampioenschap na fanatiek trainen. Zowel de opkomst, als de inzet tijdens de trainingen was erg goed de afgelopen maanden. Het is leuk dat deze spelers ook buiten de lessen om veel vrijspelen. Wij als trainers bij TVW zijn erg trots op jullie!”.

Sociaal:
Open splash