« terug naar tennis

League of Legends bij Rabobank Open Spatter Toernooi!

23-08-2017 - Door: Marco Brouwer

Zij komen niet in aanmerking - foto aangeleverd.Deze week zijn de banen van de tennisverenging De Spatter weer goed gevuld met tennissers die strijden voor een finaleplek op zondag. Vanaf afgelopen zaterdag is het Rabobank Open Spatter Toernooi van start gegaan.

Bijna 350 deelnemers dit jaar in de klasse 2 tm 8, zowel enkel, dubbel en mix. "Ondanks de vakantieperiode een mooi aantal deelnemers" volgens toernooileider Marco Brouwer. "Het feit dat je alle onderdelen kan spelen, trekt altijd extra spelers".

Nieuw dit jaar is de introductie van de League of Legends. Een aantal oudwinnaars komen nog 1x hun kunsten vertonen. Op primetime (half 9) zijn er op woens-, donder- en vrijdagavond een paar leuke partijen gepland.


Woensdag spelen bijvoorbeeld Eric Boogaard, Robert Kramer en Martijn Vreeswijk een wisselpartij tegen Joris Heerooms, Robert Zwart en Marcel Trik. Op de andere dagen zijn ondermeer Jefke Plasmeijer, Wim Bouwen, Angela Vredevoort, Mariette van Hall, Pieter Vredevoort, Bas Klaassen en Koos van Driel te bewonderen. Wij verwachten een paar spetterende partijen met een vrolijke noot.

Oproep aan alle tennisliefhebbers om de komende dagen naar het tennispark van de Spatter (Spatterstraat 1 in Wormer) te komen en te genieten van de sterren van weleer. Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg andere leuke partijen te bekijken, vakantieverhalen te delen onder het genot van een biertje.

Sociaal:
Open splash