« terug naar tennis

Voor 35e keer Lobbietoernooi bij KLTV

14-07-2017 - Door: Han Lieshout

Tennis - foto Peter SeijmourDe 35ste editie van het Lobbietoernooi gaat zaterdag 22 juli van start. Deelnemers en bezoekers kunnen vanaf zaterdag 22 t/m zondag 30 juli 2017 op het park van KLTV te Krommenie genieten van (dubbel) tenniswedstrijden op verschillende niveaus.

Er worden door 403 tennissers in 23 categorieën op onze 6 kunstgrasbanen ongeveer 215 wedstrijden in negen dagen gespeeld. In 2017 is de categorie Herendubbel 2 de hoogste categorie. Vier koppels hebben zich ingeschreven en er wordt gespeeld in een poule. Nikander Damianos / Max Pootjes zijn als eerste geplaatst.

In de Categorie 3 wordt de damesdubbel en gemengd dubbel gespeeld. Jessica Bakker / Denise Kersten en Simon Prins / Marlous Bording zijn als eerste geplaatst in deze categorieën.

Het toernooi is mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren zoals Shirts&Zo, BakerTillyBerk, Gerard Klitsie Parket, BKS, Koman, VGN en Wilskracht. De Lobbiecommissie en alle vrijwilligers gaan er alles aan doen om er een superweek van te maken met heerlijke hapjes en drankjes, een feestavond op vrijdag.

Sociaal:
Open splash