« terug naar tennis

Nationale Kampioenschappen G-Tennis bij ATV de Hertenkamp in Assen op 2 juli

21-06-2017 - Door: Judith Peek

Tennis - foto Peter SeijmourOp zondag 2 juli aanstaande vindt op de banen van tennisvereniging ATV de Hertenkamp in Assen het Nederlands Kampioenschap G-Tennis plaats. Ongeveer 140 tennissers komen op deze dag samen om hun wedstrijden te spelen.

Het NK G-Tennis wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd op initiatief van de KNLTB. ATV de Hertenkamp en haar vrijwilligers zijn verantwoordelijk voor de uitvoering. Voor ATV de Hertenkamp is het NK G-Tennis een extra feestelijk evenement: de vereniging bestaat dit jaar 125 jaar.

Programma (onder voorbehoud)
08.30 – 09.00 uur Ontvangst
09.00 – 09.20 uur Officiële opening
09.30 uur Aanvang Wedstrijden
17.00 – 17.30 uur Finales
17.30 – 18.00 uur Muziek en feest
18.00 – 18.45 uur Prijsuitreiking + afsluiting

Regelgeving
Wedstrijden worden gespeeld volgens de spelregels van Special Olympics, welke zijn gebaseerd op de regels van de International Tennis Federation.

Deelnemende verenigingen
Uit het hele land nemen tennissers deel aan de NK. De spelers zijn afkomstig van de verenigingen ATV de hertenkamp (Assen), ATV Diemen (Diemen), HTV Ten woude (Heerenveen), LTC Nohn (Sappemeer), SGK Gtennis Zoetermeer (Zoetermeer), SGT Alexanderstad (Rotterdam), St aangepast tennis Komt ie (Hilversum), TC Bargeres (Emmen), TC De Snelle Sprong (Tegelen), TC Etten (Etten-Leur), TC Oostrum (Oostrum), TC 't Weusthag (Hengelo), TCO Tennisclub Oosterwolde (Oosterwolde), TV De Cromme Bal (Krommenie), TV Griffensteyn (Zeist), TV Sint Tunnis (Stevensbeek), TV Smash (Heemstede en Haarlem) en TV Zaansport (Zaandam).

Route en parkeren
Publiek en pers zijn van harte uitgenodigd bij de NK G-Tennis. Het is op deze dag niet mogelijk om te parkeren bij het tennispark zelf. U kunt uw auto parkeren bij het dichtbij gelegen Provinciehuis Drenthe in Assen.

Sociaal:
Open splash