« terug naar korfbal

Groen Geel timmert aan de weg

28-04-2018 - Door: Een medewerker

Groen geel - foto Peter Seijmour.Carlo de Vries, Kevin Dik en Terrenc Griemink zijn door bondscoach Kees Vlietstra geselecteerd voor de definitieve selectie van Oranje U21. Dat maakt dat zij van 7 tot 14 juli tijdens het WK U21 in Boedapest zullen spelen, waar twaalf landen uit alle vijf de continenten aanspraak maken op de eindzege. Deze week kreeg ook Sascha Horak het leuke bericht dat zij in mei en juni bij Oranje U19 mee gaat trainen.

Groen-Geel is verder opgetogen te kunnen melden dat Oranje U19 international Renée van Ginkel (18) de overstap gaat maken van DVO naar Groen Geel. Renée begon met korfballen bij TZ uit Maartensdijk en speelde tot haar 16e in de A1.

Na een prachtig seizoen bij DVO in de junioren (o.a. veldfinale tegen Groen-Geel A1) maakte zij vervroegd de overstap naar de senioren. Na twee seizoenen reserve Korfballeague gespeeld te hebben wil zij zich in de Hoofdklasse verder ontwikkelen.

De ambities, het trainingsprogramma alsmede de spelersgroep bij Groen-Geel zijn voor Renée belangrijk geweest om de overstap te maken.

Sociaal:
Open splash