« terug naar korfbal

Dico, Thijs en Robert gaan volle kracht door…..

09-04-2018 - Door: robert luttik

Groen Geel - foto Peter SeijmourZaterdagmiddag is aan de selectie kenbaar gemaakt dat de trainer/coach posities voor de selectie voor komend seizoen ongewijzigd blijven. Dico Dik (1e), Robert Luttik (2e) en Thijs Muller (Performance) zullen verder gaan met de ontwikkeling van de spelersgroep.

Voorzitter Rick de Wit maakte dit kenbaar op weg in de bus naar Ziggo Dome, waar het 1e, 2e en de A1 de finales op uitnodiging van het bestuur mochten bijwonen. Dit als cadeau van de club en supportersvereniging vanwege de goede prestaties in het seizoen en door het bereiken van de play off’s. “Groen-Geel is dit seizoen duidelijk op de kaart gezet en kan verder” aldus Rick de Wit.

Dico Dik: “Afgelopen seizoen hebben wij de doelstelling overtroffen en de prestaties smaken naar meer. Daarom zullen we ook weer meer moeten doen. Het plan en programma zijn duidelijk en worden uitgebreid. De performance en team trainingen werpen zijn vruchten af en passen perfect bij deze selectie.

Er is nog veel individuele progressie te behalen, wij zijn zeer content met de belangrijke inbreng en ervaring van Thijs Muller. Belangrijk is ook dat het 2e promoveerde en nu ook hoofdklasse speelt. Komend zaalseizoen is stap 1 om de play off’s te bereiken. Voor nu eerst punten gaan pakken op het veld, daar moet gas op gegeven worden”.
Bestuur KV Groen-Geel

 

Sociaal:
Open splash