« terug naar korfbal

Siem Heinis & Zoon Schilders schuift aan bij KZ / Hiltex

15-08-2017 - Door: Een medewerker

Edwin Heinis en Tim Bakker bekrachtigen de samenwerking met een stevige handdru - foto aangeleverd.Schildersbedrijf Siem Heinis is in 1978 opgericht door Siem Heinis. In 2001 vond er een naamsverandering plaats en werd het Siem Heinis & Zoon v.o.f. Inmiddels heeft zoon Edwin Heinis de zaak overgenomen.

Siem Heinis is een bekende naam in de Zaanse korfbalwereld. Hij heeft jaren in de hoofdmacht van Roda Westzaan gespeeld. Edwin Heinis korfbalt zelf niet, maar toch zit de sport in zijn genen. ‘Waarom sponsor bij KZ / Hiltex, Edwin?’ vragen wij. ‘Wij zijn een professioneel bedrijf dat zowel het onderhoud als de afwerking aan de binnen- en buitenkant van bedrijfspanden en woningen verzorgt.

Onze kracht zit in ons totaalaanbod, waarbij wij de hoogste kwaliteit nastreven. Die professionele kwaliteit proeven wij ook bij KZ / Hiltex, daarmee afficheren wij ons graag. KZ / Hiltex is een vooraanstaande vereniging in Nederland en zeker in de Zaanstreek. Nu de club bouwt aan een nieuw team, willen wij daaraan graag een steentje bijdragen.’ ‘Voor welke bedrijven werkt Siem Heinis & Zoon?’

‘Wij werken o.a. voor aannemers en woningcorporaties, maar ook voor zorginstellingen, Verenigingen van Eigenaren en particulieren.’ ‘Wat verwacht je van de businessclub?’ ‘Wij willen contacten leggen, ideeën opdoen, ervaringen uitwisselen met andere ondernemers en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van topsport en wellicht kunnen wij de kleur groen in het interieur van het topsportcentrum nog eens in blauw-zwart-geel veranderen, ha, ha.

Sociaal:
Open splash