« terug naar algemeen

WormerSports beach event op 21 t/m 23 juni

14-06-2018 - Door: Ab Trik

Wormersports logoVoor het 5e jaar op rij wordt volgende week het recreatieterrein tegenover het gemeentehuis in Wormer weer omgetoverd tot een groot strand waarop honderden sportliefhebbers gedurende 3 dagen allerlei sporten gaan uitoefenen.

Naast het beachvoetbal, beachkorfbal en beachvolleybal, heeft de organisatie een nieuwe sport toegevoegd, want op donderdagavond worden beachtenniswedstrijden gespeeld. Een waanzinnig leuke sport die nog door weinig tennissers is gespeeld.
Het evenement dat in 2014 is begonnen, groeit ieder jaar in aantal deelnemers en bezoekers. En iedere dag wordt afgesloten met muziek door waanzinnige dj’s en bands.

Het programma van het beach event zal uit de volgende onderdelen bestaan
(geschatte starttijden):
Donderdag 21 juni
19.00 uur – beachtennis
22.00 uur - muzikale afsluiting van de dag
Vrijdag 22 juni
15.00 uur - beachvoetbal door de jeugd van Wormerland
18.00 uur - beachkorfbal
19.00 uur - beachvoetbal door gehandicapten
22.00 uur - muzikale afsluiting van de dag
Zaterdag 23 juni
10.30 uur - beachvolleybal
19.00 uur - feest met muzikale optredens

Het evenement is een initiatief van Stichting WormerSports en wordt in samenwerking met lokale sportverenigingen, gemeente Wormerland, lokale bedrijven, P.M. Duyvisfonds, Fonds Gehandicaptensport, Stichting Support Cultuur & Sport Wormerland en Gerrit Blaauw Fonds tot stand gebracht. 

Over Stichting WormerSports
Stichting WormerSports is op 7 maart 2014 opgericht met als doel de sociale verbinding in Wormerland te bevorderen, waarbij de onderwerpen sport, spel en vermaak centraal staan. WormerSports werkt hierbij nauw samen met Gemeente Wormerland en diverse lokale (sport-) verenigingen. 

Sociaal:
Open splash