« terug naar algemeen

Atlantic Boules 1 wint van de koploper.

19-02-2018 - Door: Saskia Schaar

Jue de Boules - foto Peter Seijmour.In een bomvolle hal van de Petanque Union Kennemerland speelde Atlantic Boules 1 afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen de koploper. Het werd een 5-3 overwinning waar hard voor geknokt moest worden.

De eerste twee doubletten werden gewonnen en in de derde partij kreeg het team geen vat op de tegenstander en verloren deze kansloos. Bij het spelen van de tripletten werd er eentje verloren en een gewonnen met een tussenstand van 3-2 kon het nog alle kanten op.

De volgende partij was weer een doublet en deze werd vrij eenvoudig gewonnen, de winst was in ieder geval binnen. De volgende partij begon niet zo goed maar Atlantic bOules wist uiteindelijk het tij te keren en zetten de partij toch nog om in winst. De laatste partij werd nipt verloren met 12-13.

We kunnen nu wel concluderen dat "De Boel de Boule" een zeer solide team heeft. De kans dat zij nog een steekje laten vallen in het verdere verloop van deze competitie is niet erg groot. Toch zijn we twee punten dichterbij gekomen.

 

Sociaal:
Open splash