« terug naar algemeen

Goede zaken Wintercompetitie Atlantic Boules

13-02-2018 - Door: Saskia Schaar

Atlantic Boules - foto Peter SeijmourAfgelopen zondag werd de tweede ronde van de wintercompetitie tripletten gespeeld door de teams van Atlantic Boules
De teams van de Hoofdklasse reisde af naar Haarlem en kwamen met goede resultaten terug naar de Zaanstreek. T

Team 3 met Simon Rintjema, Piet Moret en Vince Exalto moesten proberen om de eerste plaatst vast te houden en deed wat ze moesten doen. Ze wonnen 4 partijen en met een veel beter saldo staan ze nog steeds bovenaan.Team 2 won 3 van de partijen en staat nu op een mooie 5 e plaats.

.

De eerste klasse teams moesten afreizen naar Hoorn en in de eerste klasse A staat na twee competitie ronde team 4 op de vierde en team 7 op de negende plaats.

In de eerste klasse B was het behoorlijk spannender. Ook hier moest team 5 met Clay Schaar, Richard Smis en Paul Koedooder de eerste plek zien vast te houden. Van alle teams waren zij de enige die 4 partijen wisten te winnen en staan nu als enige met 8 gewonnen partijen op de eerste plaats. Team 6 neemt hier plek 7 in.

Op 4 maart volgt de ontknoping van de wintercompetitie en worden de beslissende wedstrijden gespeeld waarbij de Hoofdklasse en de eerste klasse B afreizen naar Zuid Scharwoude.

Sociaal:
Open splash