« terug naar algemeen

SENIOREN VISWEDSTRIJD KROMMENIE en OMSTREKEN

13-09-2017 - Door: T. Visintainer

Hengelaars Seniorenclub - foto aangeleverdHet is weer bijna de derde woensdag in september. Dit betekent dat Hengelaarsvereniging “Krommenie en Omstreken” haar jaarlijkse vismiddag voor senioren organiseert. Deze keer dus op 20 september a.s.

Deze middag wordt gehouden voor alle inwoners van Krommenie, vanaf 50 jaar. Zij hoeven geen lid te zijn van HV “Krommenie en Omstreken”. Ook mogen mensen meedoen van buiten de gemeente Krommenie, zij moeten echter wel lid zijn van Krommenie en Omstreken.

Het gaat om een gezellige middag voor een ieder die het leuk vindt om een paar uur lekker een hengeltje uit te gooien en of je nu veel of weinig vangt doet er helemaal niet toe. Zoals de gewoonte is, wordt er verzameld bij de Bibliotheek om 13.00 uur.
Er wordt 3 x 45 minuten gevist, aas is vrij en iedere vis is 1 punt.

Na afloop is de prijsuitreiking in buurthuis “De Pelikaan”, waar we ook nog even gezellig nazitten onder het genot van een drankje, u aangeboden door K en O. De winnaar kan een ereprijs is ontvangst nemen.

Het enige wat wij van u vragen is een goed humeur, dan maken wij er een gezellige middag van. Nog vragen? Bel maar: de heer D. Vet, telefoonnummer 075-6213468

Sociaal:
Open splash