« terug naar algemeen

Badmintonvereniging Aktief is het nieuwe seizoen gestart

11-09-2017 - Door: Ton Barens
op woensdag 6 en donderdag 7 september.

Badminton - foto Peter Seijmour.Badminton is een leuke, actieve en intensieve teamsport. Als je het wilt doen om je conditie op peil te houden of te verbeteren, is het uitermate geschikt. Ook op recreatief niveau.

De vereniging speelt elke woensdag- en donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in sporthal De Springplank aan de Saenredamstraat 34 in Assendelft. Bij badmintonvereniging Aktief wordt gespeeld op twee banen. Over het algemeen is de woensdagavondgroep wat fanatieker dan de groep op de donderdagavond. Je kunt zelf bepalen welk speelniveau het best bij je past en als je wilt kun je zelfs twee avonden per week spelen.

Zo kort na de zomer is badminton een ideale sport om wat extra te bewegen en, niet onbelangrijk, kilootjes kwijt te raken. Er is op beide avonden nog ruimte voor nieuwe spelers. Iedere speelavond kan je komen kijken in hoeverre badminton een geschikte activiteit is om te beoefenen. Maar kom niet alleen kijken, je kunt elke speelavond het ook meteen uitproberen. Als je nog geen racket hebt, wordt daar tijdelijk voor gezorgd. Om de contributie hoef je het niet te laten. Voor een heel speelseizoen vragen wij slechts € 65,-

Het aardige van recreatief badminton is dat spelers veel van elkaar leren door goed te kijken en elkaar dingen uit te leggen. En, omdat je steeds in wisselende en vaak gemengde teams speelt is elke partij anders en spannend.

Bij Aktief staat plezier in het badmintonspel voorop. Bel voor nadere informatie met Nico de Wever 075-6401467 of Christa van Beek 075- 6874502. Of kijk op: www.badminton-aktief-assendelft.nl

 

 

Sociaal:
Open splash