« terug naar algemeen

Gratis badmintontraining voor nieuwe leden.

20-08-2017 - Door: Reinier Pfann

logo.Vond u het spelletje badminton op de camping ook zo leuk? Dan heeft badmintonvereniging MatchPoint iets passends voor u! Op donderdagavond 7 september om 19.30 start een nieuwe serie recreantentrainingen in Topsporthal De Koog in Koog aan de Zaan.

De training is de ideale manier om als volwassenen kennis te maken met de badmintonsport en de beginselen van de sport te leren. Onder leiding van enkele gevorderde (competitie)spelers is er aandacht voor de basisslagen, techniek, tactiek en de spelregels.

Uiteraard vormt gezelligheid de basis: plezier in het spel staat voorop! Na de training, die een uur duurt, kunt u wedstrijden spelen om de geleerde vaardigheden in de praktijk toe te passen.

Voor leden wordt de training gratis aangeboden. Mocht u nog geen lid zijn, dan kunt u vrijblijvend driemaal deelnemen. Daarna kunt u besluiten een lidmaatschap te nemen bij de vereniging. Met het recreanten lidmaatschap kunt u het gehele seizoen tweemaal per week badmintonnen op de dinsdag (in sporthal Zaanstad-Zuid) en/of donderdags in Koog aan de Zaan.

Bij vragen over bovenstaande informatie kunt u contact opnemen via info@bvmatchpoint.nl .

Sociaal:
Open splash