« terug naar algemeen

Avondwandeling door dahliatuinen

18-08-2017 - Door: Ben Hooijschuur

Wandeling door de Dahliatuinen - foto Ben HooijschuurOp woensdagavond 30 augustus a.s. staat de wandeling Dahlia’s bij Avond op programma van Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes. De afstand is 10 kilometer en de start is bij Volkstuinpark Jan Vroegop, Ringweg 280, 1507 BS Zaandam.

Inschrijven kan vanaf 18.15 uur en het gezamenlijk vertrek is om 19.00 precies. De route gaat door de mooie paadjes van het Volkstuinencomplex met uitzicht op de mooi onderhouden tuinen en natuurlijk dahlia’s.

Daarna langs het Noordzeekanaal, naar de wijk Westerwatering en over het Westerwindpad. Alleen deze avond heeft DLL toestemming om over het land en erf van de families Rutte en Zwikker te wandelen. Tot slot gaat de route via Westzanerdijk en Ringweg weer terug naar het Jan Vroepoppark. Een kop koffie of thee alsmede een parkoersbeschrijving is bij de prijs van de inschrijving inbegrepen. U loopt uw eigen tempo en onderweg is er geen pauze gepland.

Liefhebbers van een avond heerlijke avondwandeling zijn van harte welkom. Deelname voor niet-leden bedraagt € 3,50, Bondsleden € 2,50 en DLL-leden betalen € 1,50. Alle verdere informatie: www.wsvdelaatsteloodjes.nl

Sociaal:
Open splash