« terug naar algemeen

De jaarlijkse prutrace in Westzaan komt er weer aan.

29-06-2017 - Door: Manon Kaatee

Westzaanse prutrace 2016 - foto Peter Seijmour.Zaterdag 8 juli 2017 is het weer zover. Het smerigste feestje van Westzaan en omstreken; de Prutrace! Dorpshuis de Kwaker en haar vrijwilligers zullen er alles aan doen om die dag weer onvergetelijk te maken voor jong en oud.

Van 14.00 uur tot 15.00 uur zijn de inschrijvingen voor alle categorieën, meedoen voor volwassenen kost 5 euro p.p., voor kinderen tot en met 15 jaar bedraagt meedoen 3 euro p.p. Je kunt je alleen in dit uur inschrijven, niet later!

De prutvan je lijf rennen - foto Peter Seijmour.Zorg dat je op tijd bent. 15.30 uur gaan de jongens en meisjes tot en met 15 jaar van start en vanaf 16.00 uur mogen de mannen en vrouwen vanaf 15 jaar starten. Vanaf 16.00 uur hebben we ook meteen live-muziek van Eddy 2-force!

Dus doe je niet mee aan de prutrace, dan kun je evengoed gezellig komen! Rond 17.00 uur is de prijsuitreiking voor alle categorieën. Ook kan iedere deelnemer om 17:00 uur een medaille af komen halen. Helaas is het niet mogelijk om deze eerder af te geven....

De prutrace in Westzaan draait om zo veel mogelijk lol, daarom reiken wij dit jaar ook een prijs uit aan degene die het leukst verkleed de prut in springt! We maken er weer een gezellige dag vol met prut van. Hopelijk tot dan!

Tussendoor op de hoogte blijven van prutrace Westzaan? Like de Facebookpagina:www.facebook.com/PrutraceWestzaan Vragen kunnen ook altijd worden gesteld door te e-mailen naar prutrace-dekwaker@hotmail.com

Sociaal:
Open splash