« terug naar algemeen

Wandeling Kalverpolder bij Avond

23-06-2017 - Door: Ben Hooijschuur

KALVERPOLDERWANDELING BIJ AVOND - foto aangeleverd.Op woensdagavond 28 juni a.s. kunt u een mooie avondwandeling maken in de Kalverpolder bij Avond. Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes organiseert 1 keer per maand zomeravondwandelingen van april t/m augustus.

De afstand is 11 km en het wandeltempo ligt rond de vijf kilometer per uur, maar iedere wandelaar bepaalt zijn eigen tempo. Onderweg wordt niet gepauzeerd. Startlocatie is DTS Clubgebouw De Trots, Zuiderweg 72, 1456 NH Wijdewormer. Inschrijven kan vanaf 18:45 uur en de start is om 19:00 uur precies.

Een mooie natuurwandeling door de Engewormer, via het Bartelsluisje, Kalverringdijk en het mooie Schanszichtpad richting de Zaanse Schans. Daarna door Haaldersbroek en een stukje plan Kalf. Even na 21:00 uur bent u weer op het eindpunt.

Liefhebbers van een avond heerlijk wandelen zijn van harte welkom. Deelname voor niet-leden bedraagt € 3,50, Bondsleden € 2,50 en DLL-leden betalen € 1,50. Een kop koffie of thee alsmede een parkoersbeschrijving is bij de prijs van de
inschrijving inbegrepen.
Alle verdere informatie: www.wsvdelaatsteloodjes.nl

Sociaal:
Open splash