« terug naar voetbal

"Robbie bedankt"

03-05-2015 - Door: Een medewerker

Afscheid van trainer Rob Hersche - foto Arno van den BroekDat was vanmiddag het allesoverheersende thema bij de laatste thuiswedstrijd van de roodwitte leeuwen onder leiding van trainer Rob Hersche. Precies op het juiste moment kwam rode lantaarndrager SDZ naar Westzaan en kon het vlaggenschip van de plaatselijke trots een prima 4-1 winst extra kracht geven aan het afscheid van hun trainer.

Voorzet van links - foto Arno van den Broek.Met heel veel plezier kijkt men in het lintdorp terug op de prettige samenwerking met Rob Hersche. Vanzelfsprekend wensen wij hem heel veel succes bij zijn nieuwe club SVA zo liet voorzitter Stefan Gorthuis weten na het overhandigen van de bloemen.  

Rondom deze wedstrijd werd ook het prachtig nieuwe balkon gebruikt waar het voor dient. Met een ‘hartelijk gefeliciteerd’ werden de kampioenen van de E1 in het zonnetje gezet op dat balkon.

Toch opende de bezoekers de score deze middag. Na welgeteld vijf minuten werd het 0-1 door Stephan van den Berg.  

Voor rust was het echter de onverzettelijke Harm Hagemeijer die de ploegen weer op gelijke hoogte wist te brengen.

Na de pauze was het initiatief geheel in handen van de thuisploeg. Via doelpunten van Sander Blom (2-1), David Zwaan (3-1) en René Sol (4-1) kwam de overwinning geen moment meer in gevaar.

Volgende week wacht nog een laatste uitwedstrijd bij DWS waarna de voetbalschoenen weer even de schuur in kunnen. Volgend seizoen zal Westzaan onder leiding van Chiel Kok aan de slag gaan om er weer een puik jaar van te maken.

Club informatie
Logo Westzaan

Westzaan

Gerelateerd nieuws
sportspotief-vrienden
Sociaal:
Open splash