« terug naar voetbal

Zaanse zaterdagvoetballers met wisselend resultaat

23-04-2012 - Door: een medewerker

Trainer van PSZ Henk Ubbels - Foto Gudu KemperMet de nacompetitie en hoop op handhaving nadrukkelijk in het vizier startte Hellas Sport Zaterdag aan haar partij tegen AMVJ. Hoewel de Zaandammers hun uiterste best deden bleven de gasten aan de goede kant van de score (2-3). Namens de fusieclub scoorden Ralf Lamme en Ali Kahn. Om het vege lijf te redden moet het in ieder geval van TOB winnen om de nacompetitie te halen. De dans ontspringen kan nog gewoon. Dan moet Hellas ook van ZOB winnen en hopen op fouten bij Overbos en BOL.

Voor het elftal van trainer Ab ten Broek waren de afgelopen weken niet de leukte. Op bezoek bij Reiger Boys was winst voor Blauw Wit een vereiste om het seizoen nog enige kleur te kunnen geven. Blauw Wit kon nog eenmaal gebruik maken van de man met het gevoel voor de goal. Mathijs Kramer gaat deze week onder het mes en is dan lange tijd uitgeschakeld. Zijn afscheid sierde hij op door collega Mats van Olst in doeltreffende positie te brengen. Door de twee goals van Luke Kerssens wist Blauw Wit met een 1-3 overwinning in de tas de terugreis te aanvaarden. Over twee weken dient Blauw Wit beslist van DZS te winnen om zich te plaatsen voor de nacompetitie.

Tijdens de belangrijke wedstrijd tegen Sporting Noord zorgde Zaandijk voor de enig juiste manier van optreden. Dat leverde een 4-0 overwinning op. Zaterdag dient te worden ingehaald tegen Dindua. Winst zorgt dat de mannen van trainer Jan Pool naar de veilige tiende positie verkassen.

De derby tussen RCZ en PSZ – volgens ingewijden de slag om het Jagersveld – zorgde bij de Prettige Spelers voor een belabberd gevoel. Buurman RCZ wist verrassend genoeg de winst naar zich toe te trekken (3-1). Door dit resultaat zijn de mannen van trainer Henk Ubbels het zicht op de nacompetitie kwijt.

X
Sociaal:
Open splash