« terug naar voetbal

AMVJ-Hellas Sport

06-04-2015 - Door: Ineke Boon

Nog steeds is de situatie rondom de zaterdag 1 van Hellas Sport hoopvol. Zelf wekelijks goed spelen, veel kansen creëren maar toch wachten we met smart op de 1e uit overwinning.

Vandaag in Amstelveen moet het dan maar gebeuren.

De planning leken na 2 minuten al de ijskast in te kunnen. De spits van AMVJ was iets te snel voor Krijn en het stond al vroeg in de wedstrijd 1-0 voor AMVJ.

Hellas Sport was de schrik te boven en probeerden op het spijkerharde slechte hoofdveld de bal snel bij de spitsen te bezorgen. Een goed schot van Cedric Bergen werd prima verwerkt door de keeper van AMVJ.

Een minuut later was het Ralf Lamme die prima inschoot uit de draai maar ook nu was de keeper alert.

Normaal zeg ik weinig over de arbitrage maar wat vandaag scheidsrechter R Westland tegen ons had mag hij misschien zelf op een verjaardag vertellen. De 1e overtreding van de wedstrijd direct geel trekken voor Iwan Axwijk! Foei!

Dilshan Fong zijn actie op Merk van Veen in de 24e minuut was prachtig. Merk op 8 meter voor de keeper van AMVJ kon deze 100% kans niet verzilveren. Hellas Sport stond dan wel op een achterstand maar de tegenstander van vandaag, die in de thuis wedstrijd enorm veel indruk op ons had gemaakt bakten er niet veel van.

Hellas Sport kwam dik verdiend op 1-1. Een mooie vrije trap van Mounir Raji werd schitterend ingekopt door Cedric Bergen 1-1.

Een minuut later wederom een 100% kans voor Hellas Sport. Cedric alleen op de keeper af. Bal breed op Ralf die op zijn beurt de bal panklaar kon leggen voor Dilshan Fong. Zijn inzet kon alleen maar afgestopt worden met de hand. Scheidsrechter Westland zag het alleen niet!

Maar daar had hij meer last van deze dag!

In de 42e minuut wederom de ongrijpbare Cedric Bergen die prachtig de bal op de lat kon stiften. De rebound was voor Ralf Lamme en Hellas Sport op 1-2.

In de laatste minuut van de eerste helft had Hellas Sport balbezit. We raakten de bal zeer knullig kwijt en de lange bal was een prooi voor de eenzame spits van AMVJ. Samir werd er uitgelopen maar Dennis bracht redding. Helaas kon de spits de bal weer oppikken en de score weer gelijk trekken. Dit was volkomen onnodig. 2-2.

Hellas Sport kreeg van de uiterst zwakke scheidsrechter Westland in de 59e minuut de deksel op hun neus. Counter AMVJ met veel mensen eruit. Bastien Penning kon met een sliding redding brengen dachten wij! Westland van grote afstand zag er rood in! Iedereen was van mening dat dit 100% geen rode kaart was. Triest voor woorden.

Met 10 man raakten Hellas Sport de grip over deze wedstrijd kwijt.

Francis Asare werd gewisseld voor Rocky Dorn.

AMVJ kreeg waar het nooit recht op had in deze wedstrijd, 3 punten cadeau van een scheidsrechter die wat ons betreft beter een langs paas weekend had kunnen vieren. Vanaf minuut 1 had deze man er geen zin in!

Samir Raji en Iwan Axwijk werden vervangen door Ali Khan en Merk Minnesma.

De grootste kans op een punt was voor Krijn Olsthoorn. Hellas Sport eindigde deze wedstrijd met 9 man nadat Dilshan Fong zijn 2e gele kaart had gekregen.

2e 1-0 AMVJ

25e 1-1 Hellas Sport, Cedric Bergen

42e 1-2 Hellas Sport, Ralf Lamme

45e 2-2 AMVJ

80e 3-2 AMVJ

De opstelling van Hellas Sport:Dennis van Duuren, Bastien Penning, Samir Raji,80e minuut Ali Khan, Krijn Olsthoorn, Ralf Lamme, Iwan Axwijk, 85e minuut Merk Minnesma, Merk van Veen, Mounir Raji, Dilshan Fong, Cedric Bergen. Francis Asare, 75e minuut Rocky Dorn,

Wissels: Rocky Dorn, Merk Minnesma, Ali Khan.

Zondag 12 April 2015

OFC - Westlandia =
Assendelft VV - VSV =
LSVV - Hellas Sport =
United SV/DAVO - Fortuna Wormerveer =
West Frisia VV - Zilvermeeuwen =
Beemster - OSV =
Hercules Zaandam SC - Purmerend FC =
Kolping Boys - KFC =
Zaanlandia - SVA =
Ilpendam - Saenden =
Nieuw-West SV - WSV '30 =
SDOB - RCZ =
Sporting Krommenie - Volendam rkav =
Westzaan - GeuzenMiddenmeer =
Zaandijk - SDZ =
Kwadijk - ZTS =
Sporting S - Knollendam =
Jisp - DESS =

Club informatie
Logo Hellas Sport

Hellas Sport

Gerelateerd nieuws
sportspotief-vrienden
Sociaal:
Open splash